Hersbach-Architecten

Officiële start bouwwerkzaamheden Fietsenstalling Blaak

Bureau

Comments Closed


Share this post

8 juli 2015

1401-150707m

Vandaag heeft Wethouder Langenberg de eerste handeling verricht voor de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe fietsenstalling bij Station Blaak. Lees verder op deze link.

Read more

Architectenwinkel

Bureau

Comments Closed


Share this post

BUTTON-architectenwinkel

19 juni 2014
De Architectenwinkel is ook in Rotterdam. Peter Hersbach heeft vorig jaar juli het initiatief genomen om deze in Rotterdam op te zetten. Samen met het Kringbestuur Rijnmond hebben we voor elkaar gekregen dat “Het Nieuwe Instituut” de Architectenwinkel gaat huisvesten!  Een groep Rotterdamse Architecten hebben enthousiast gereageerd om de winkel te “bemannen”. De winkel draait en verschillende particulieren hebben een gratis advies gekregen. Wie volgt? Vraag een gesprek aan op de site van de  Architectenwinkel.

Read more

Nieuwe website

Bureau

Comments Closed


Share this post

18 juni 2014
Hersbach-Architecten heeft een nieuwe website! Er is het afgelopen jaar veel veranderd. Een nieuwe huisvesting op een nieuwe locatie in de Fabriek van Delfshaven. Het bureau bestaat nu 10 jaar, slaat nieuwe wegen in en is een en al nieuwe energie. Een mooi moment om ons in een nieuw jasje te presenteren naar de buitenwereld.

Read more