Hersbach-Architecten

Waterbies van start

Initiatieven, Werk

Comments Closed


Share this post

29-06-2018

Op park 16Hoven zijn weer volop bouwactiviteiten. Ook Waterbies is van start gegaan met de heiwerkzaamheden. De 5 opdrachtgevers van deze CPO zijn in hun nopjes. Eindelijk actie. Woensdag was het taart, het zetten van een handafdruk en het binnenhalen van de heistelling. De volgende dag gingen de palen erin. Aannemer Vink en Veenman uit Nieuwkoop zet de vaart erin en hoopt aan het einde van het jaar, begin volgend jaar deze woningen af te ronden. De 5 geschakelde woningen krijgen een individuele uitstraling met een eenduidig materiaalgebruik in een rode baksteen, grijze kozijnen en houten bekleding. Al met al een mooi plan met rijke details. Wij zien er na uit het  eindresultaat aan de bewoners en anderen te laten zien.

Read more

Riethoven CPO in park 16Hoven van start

Initiatieven, Werk

Comments Closed


Share this post

26 februari 2016

De inschrijving voor Riethoven CPO is van start gegaan. We zijn op zoek naar zes gezinnen die gezamenlijk hun droom in Park 16Hoven willen realiseren. De Gemeente Rotterdam heeft op de twee eilanden van Riethoven in Park 16Hoven kavels gereserveerd om het voor initiatiefnemers mogelijk te maken hun eigen woning in een rij van 5 a 6 woningen te realiseren. Als u interesse heeft en u een woning wilt realiseren/kopen, dan gaat u samen met uw buren en onder leiding van het “Riethoven CPO-Team” werkelijkheid laten worden. De woningen hebben een standaard plattegrond en hebben een begane grond, 1e verdieping en kapverdieping. Naar gelang uw behoefte is de woning op verschillende manieren te vergroten. De kapverdieping kan vergroot worden tot een halve 2e verdieping of een gehele 2e verdieping. Meer informatie is te vinden op Funda1603-0.

Read more

De Tweeling is opgeleverd

Initiatieven, Werk

Comments Closed


Share this post

20 juni 2014
De oplevering van de tweeling van 16Hoven heeft dit voorjaar plaatsgevonden. De twee woningen zijn bewoond en de kopers maken nu hun woningen eigen. Het resultaat laat zien dat zelf ontwikkelen ook kan betekenen dat je kwaliteit in het project kan stoppen. Ontwikkelen betekent ook veel meer greep op het eindresultaat. En dat mag er zijn! Het is mooi om te zien dat de woning veel belangstelling heeft van passanten en collega’s.

Read more