Hersbach-Architecten

Start werkzaamheden Sportlaan Vlaardingen

Werk

Comments Closed


Share this post

23 juni 2014
Hersbach-Architecten is gevraagd om voor de VVE Sportlaan 200-304 in Vlaardingen een voorstel te maken voor hun renovatie van de tegelvloeren in de verkeersruimten en entreehal van het flatgebouw. Het flatgebouw is gebouwd in 1956 en ontworpen door o.a. S. van Embden. Een prachtig stukje wederopbouwarchitectuur. De tegelvloer in de entreehal heeft een specifiek patroon. In lijn met de oorspronkelijke architectuur is een voorstel gemaakt wat naadloos aansluit op het oorspronkelijk beeld. Iets wat deze VVE heel belangrijk vond. Mooi om te zien dat ook zij de kwaliteiten van deze architectuur waarderen. 23 Juni  a.s. start Van der Meer en Zoon met de werkzaamheden. In het najaar zullen deze worden afgerond.

1305-voorstel1