Hersbach-Architecten

Riethoven CPO in park 16Hoven van start

Initiatieven, Werk

Comments Closed


Share this post

26 februari 2016

De inschrijving voor Riethoven CPO is van start gegaan. We zijn op zoek naar zes gezinnen die gezamenlijk hun droom in Park 16Hoven willen realiseren. De Gemeente Rotterdam heeft op de twee eilanden van Riethoven in Park 16Hoven kavels gereserveerd om het voor initiatiefnemers mogelijk te maken hun eigen woning in een rij van 5 a 6 woningen te realiseren. Als u interesse heeft en u een woning wilt realiseren/kopen, dan gaat u samen met uw buren en onder leiding van het “Riethoven CPO-Team” werkelijkheid laten worden. De woningen hebben een standaard plattegrond en hebben een begane grond, 1e verdieping en kapverdieping. Naar gelang uw behoefte is de woning op verschillende manieren te vergroten. De kapverdieping kan vergroot worden tot een halve 2e verdieping of een gehele 2e verdieping. Meer informatie is te vinden op Funda1603-0.